VISAR 1-12 (61)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Badrum

Skapa ett badrum att trivas i. Lasses i Ryd säljer badrumsinredning online från välkända leverantörer. Tvättställ, badkar, blandare och allt annat som krävs för ett komplett badrum. Här finns allt för att totalrenovera ett badrum eller byta ut specifika delar. Sortimentet består av produkter i både klassisk och modern design.

Modernt badrum

Badrummet är ett rum där vi spenderar mycket tid, gör det till en oas att trivas i. Ett funktionellt badrum kan bli elegant genom att installera nya ljuskällor, skåp med fina detaljer eller en ny spegel. Installera gott med badrumsbelysning och välj skåp som har genomtänkt förvaring. Bläddra bland de befintliga kategorierna och bli inspirerad av produkter till badrum i alla storlekar, färger och former. Upptäck badrumsinredning till den moderna lägenheten i stan eller huset på landet, här finns det något för alla stilar.

Vacker badrumsinredning online

Badrumsinredning kan exempelvis vara komplett duschset, ett badkar på tassar eller en tvättställsblandare med ett lantlig utseende. Varje badrum är unikt och det finns mycket att hitta för både små och stora ytor. Handdukstork som gör att det alltid finns varma handdukar och toaletter med mycket karaktär är populära inslag. Vi säljer kvalitativa produkter från välkända tillverkare på marknaden.