VISAR 1-32 (126)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Little Greene Paint

Little Greene är det engelska familjeföretaget som har anor tillbaka till 1700-talet. Genom en ansvarsfull tillverkning tar de fram miljövänliga färger och tapeter. Denna brittiska färgtillverkare tar fram kvalitetsprodukter som är fri från giftiga metaller. Lasses i Ryds säljer ett stort sortiment av Little Green tapeter och färg online. Upptäck denna fantastiska tillverkare och de produkter som de tillverkar!

 

Här kan du bläddra bland Little Greenes kvalitets produkter efter kollektion, yta och kulör.
Du kan även beställa färgprover och 
färgkartor för att lättare hitta den rätta kulören för ditt projekt.

     

 

Little Greene tapeter

Som tillverkare av tapeter har Little Greene snabbt blivit mycket populär i de svenska hemmen. Tapeterna är framtagna för att bevara historiska miljöer i england. Rustika och klassiska motiv för dig som vill ha vackra tapeter på väggarna. Tapeterna finns i flera färger och motiv, vilka du kan bläddra bland på vår hemsida.

Little Greene färg

Färgen som Little Greene tillverkar är producerad på helt naturliga pigment, upp till 40 % mer pigmentering än andra produkter på marknaden. Resultatet blir en mycket dryg färg som klarar av att täcka stora ytor. Eftersom att färgen består av ett naturligt innehåll det en barnsäker färg som inte innehåller några giftiga metaller. Det är miljövänliga färger som finns i många vackra färger och toner. Går att använda till både väggar, golv, möbler och andra spännande projekt. Att hantera och måla färgen är trevligt tack vare att den är så pass dryg. Uppskattas av hemmafixare till alla typer av spännande projekt.

Stort utbud av färger

Det går att köpa Little Greene färg i många olika färger. Vi säljer färgkartor som gör att du kan jämföra olika alternativ i lugn och ro hemma. Är det svårt att sedan bestämma sig mellan två olika nyanser kan du köpa små provburkar. Måla då en liten del av väggen eller föremålet och ta in vilken färg och nyans som passar bäst. Ljuset i rummet kan göra att färgen upplevs något annorlunda i verkligheten