VISAR 1-12 (235)1 2 3 ... 20 Sista 100 per sida

Byggnadsvård

Vårda, bevara och ta tillvara på det som är genuint och gammaldags. Äldre produkter håller ofta en hög kvalitet och håller under många år.

Istället för att byta ut och köpa nytt, vårda och fortsätt att använda. Det är bra för både plånboken och miljön, att ta tillvara på det befintliga. Lasses i Ryd har alla tillbehör du behöver för att utföra byggnadsvård på bästa sätt. Vi ger gärna tips och råd om vad du kan använda för att bevara dina produkter.

Traditionella produkter

Här hittar du traditionella produkter som har används under lång tid. Äkta Falu Rödfärg och Linoljefärg som har en lång tradition i Sverige. Tillbehör som penslar och linoljesåpa återfinns också i det breda utbudet. Att rengöra en träyta ordentligt och använda linolja kan ge en helt ny altan eller annan yta.

Fönsterrenovering

Att byta fönster är både dyrt och ett stort projekt. Renovering av fönster däremot är något som är enkelt och snabbt gjort i jämförelse. Skrapa bort gammal färg, vårda och behandla på bästa sätt. Det förlänger livstiden med många år och skyddar mot att vatten tränger in och orsakar röta.

Beslag och inredning

Lasses i Ryd har beslag och inredning som ger en gammaldags känsla. Skyltar som för tankarna tillbaka till en svunnen tid, vackra krokar, beslag med många användningsområden och mycket mer.

Möbelvård och ytbehandling

Fläckar på tyget, lack som har många hack eller bara tappat sin glans? Det finns många produkter för möbelvård och ytbehandling som gör att möblerna som ärvts från tidigare generationer kommer att se vackra ut igen.

Färg och pigment

Rödfärg, linoljefärg, tjäroljefärg och pigment är väldigt naturliga produkter med lång historia. De hjälper till att skapa en skyddande yta på trä och hjälpa till att sätta färg på dina projekt. En möbel som sedan många 0r bleknat i färgen kan få ett helt nytt utseende.

Tillbehör

Penslar, såpa, tråg, polish och allt annat du behöver för att kunna bevara och renovera diverse produkter i hemmet. Här finns stort och smått som hjälper dig med ditt projekt både inom- och utomhus. Ta tillvara på det gamla och låt det leva vidare med rätt omvårdnad och en gnutta kärlek!