VISAR 1-12 (20)1 2 Sista 100 per sida

Linolja & linoljefärg

Linolja är en helt vegetabilisk produkt som tillverkas från pressade linfrön vilket kan användas till exempelvis att impregnera trä eller för att tillverka linoljefärg. Det är en miljövänlig och skonsam metod att använda gentemot både människor och djur. Handla linolja och linoljefärg online från Lasses i Ryd till kommande projekt.

Äkta rå linolja

Det går att använda äkta rå linolja till både impregnering och grundning av trä då den naturligt är helt vattenavvisande. Andra material som linolja kan användas på är tegel, sten, keramik och som rostbehandling. Ska den kallpressade linoljan användas utomhus på trä bör balsamterpentin blandas. Balsamterpentin hjälper linoljan att tränga in i träet och skapar ett bra skydd. Perfekt för att olja in trädgårdsmöbler eller altanen för ett längre liv.

Linoljefärg online

Linoljefärg är ett prisvärt alternativ som är riktigt drygt och räcker till stor yta. Att måla med linoljefärg är enkelt och det är en väl beprövad metod. Samma färg används till både grundning och kommande strykningar vilket gör det bekvämt. Finns i många vackra kulörer och skyddar exempelvis träfasaden på ett väldigt bra sätt. När det är dags att på nytt måla behöver ingen färg skrapas bort, rengör ytan och stryk nya lager ovanpå den gamla.