Bets & Lasyr

Bets och Lasyr för naturlig skönhet och skydd

 

Bets - Framhäv träets naturliga skönhet

Bets är det perfekta valet för dig som vill förstärka och skydda träets naturliga karaktär samtidigt som du bevarar materialets unika mönster och struktur. Vår kollektion av betsprodukter erbjuder en mångfald av nyanser och typer, anpassade för olika träslag och användningsområden. Våra betsprodukter garanterar en högkvalitativ finish som både skyddar och förskönar.

 

Lasyr - långvarigt skydd

Lasyren kombinerar det bästa av två världar – den ger ett hållbart skydd samtidigt som den tillåter träets naturliga utseende att lysa igenom. Med produkter som är enkla att applicera och håller hög kvalitet, är vårt sortiment av lasyrer idealiskt för både inomhus- och utomhusbruk. De erbjuder ett effektivt skydd mot väder och vind och är tillgängliga i ett brett spektrum av färger för att passa alla stilar och preferenser.

 

Visste du att..

Bets förstärker träets struktur: Istället för att täcka över, framhäver bets träets naturliga skönhet.

Lasyr ger andningsförmåga: Trä behandlat med lasyr kan fortfarande "andas", vilket bidrar till minskad fukt och rötbildning.

Variation av finish: Både bets och lasyr finns i olika glansgrader, från matt till högglans.

Användarvänliga: Lätt att applicera och underhålla, perfekt för både DIY-projekt och professionella användare.

Miljövänliga alternativ: Många av våra produkter är vattenbaserade och miljövänliga, vilket gör dem till ett hållbart val för ditt hem.