Träolja

Träolja för altaner, terasser och trädgårdsmöbler

 

Anpassad för utomhusbruk på olika träslag

Våra produkter är särskilt utvecklad för att skydda och försköna träytor utomhus, såsom altaner, terasser och trädgårdsmöbler. Dessa högkvalitativa oljor är idealiska för en rad olika trätyper, inklusive obehandlat, tryckimpregnerat och tidigare oljat trä. Med sin förmåga att tränga djupt in i träets fiber ger de ett långvarigt skydd samtidigt som de bevarar och förhöjer träets naturliga skönhet.

 

Fördelar med att använda träolja

Skyddar mot väder och vind. Träoljan bildar en skyddande barriär som effektivt står emot väderförhållanden och UV-strålning, vilket bidrar till att förlänga träets livslängd och hålla ytan snygg längre.

Bevarar träets utseende. Oljan framhäver träets naturliga färg och struktur, vilket ger ytan en rik och varm ton.

Flexibel användning. Lämplig för en mängd olika träytor, oljan kan användas på allt från nya altaner till väderbitna trädgårdsmöbler.

Enkel att applicera och underhålla. Träoljan är lätt att applicera och kräver minimal underhåll, vilket gör det enkelt att hålla dina träytor vackra år efter år.

Miljövänliga alternativ. Vi erbjuder ett urval av miljövänliga träoljor som är skonsamma mot miljön utan att kompromissa med skydd och kvalitet.