Terrasslasyr

Täcklasyr för terasser och tryckimpregnerat virke

 

Idealisk för utomhusbruk 

Våra täcklasyrer ger optimalt skydd och hållbarhet för terasser och andra ytor av tryckimpregnerat virke. Denna typ av lasyr är utformad för att inte bara försköna ytan, utan också för att erbjuda ett robust skydd mot de utmaningar som utomhusmiljöer medför.

 

Fördelar med täcklasyr för terasser och tryckimpregnerat virke

Hämmar tillväxt av mikroorganismer. Täcklasyren är utvecklad för att motverka tillväxten av mögel och alger, vilket är särskilt viktigt i fuktiga och skuggiga utomhusmiljöer.

Motverkar sprickbildning. Genom att skydda träet mot väderpåverkan hjälper lasyren till att förhindra sprickbildning som kan uppstå över tid.

Lång hållbarhet. Våra täcklasyrer är skapade för att stå emot hårt väder, UV-strålning och andra yttre påfrestningar, vilket säkerställer att ytan håller sig vacker och skyddad under många år.

Estetiskt tilltalande finish. Täcklasyren ger en jämn och vacker yta som framhäver träets struktur samtidigt som den ger en skyddande beläggning.

Användarvänlig. Lasyren är lätt att applicera och underhålla, vilket gör det enkelt för både professionella och hemmafixare att uppnå ett proffsigt resultat.