VISAR 1-12 (18)1 2 Sista 100 per sida

Fasadfärg

Fasaden är ett yttre skydd för fastigheten som ska stå emot snö, regn, hårda vindar och alla väderväxlingar. Tar du hand om fasaden, kommer den att ta hand om dig. Köp din fasadfärg från Lasses och fortsätt att behålla en välmående fasad. En nymålad fasad ger inte bara ett bra yttre skydd utan den är också väldigt vacker att se på och ger ett trevligt intryck.


Färg till fasaden

Det finns flera typer av husfärg till fasaden att välja mellan. Varje typ av färg har sina egenskaper och instruktioner att följa.

- Slamfärg
Traditionell färg till träfasad som behöver målas om drygt vart 6–8 år, men mycket enkel att måla om och minimalt med underhåll. Ytan borstas endast av för att få bort smuts och eventuell lös färg.

- Akrylatfärg
Används till träfasad och behöver målas om vart 12–15 år och kräver lite underhåll som tvätt mellan målningarna. Vid ommålning med ny fasadfärg måste all gammal färg skrapas bort alternativt fasaden bytas ut.

-Alkydoljefärg
Till detaljerna runt om på huset. Färgen har mer glans än vanlig fasadfärg och passar därför runt exempelvis fönster när fasaden får sig ett lyft.

-Putsfärg
Speciellt anpassad för putsade fasader. Sägs hålla i drygt 40 år innan den behöver målas om och renoveras.


Fasadfärg med lång livslängd

För att ge din fasadfärg så lång livslängd som möjligt är det viktigt att göra ett bra underarbete. Gör rent fasaden ordentligt så att färgen har möjlighet att täcka och ge det bästa möjliga skyddet. Ett bra underarbete lägger grunden för slutresultatet både på kort och lång sikt.


Husfärg till fasad

Lasses i Ryd säljer kvalitets färger från flera tillverkare. Välj mellan många kulörer för att få det utseende du önskar på fasaden. Ge fasaden ett lyft och var säker på att den står emot naturens krafter under många år som kommer