Färgborttagning

Effektiva lösningar för borttagning av klister, lim och färg

 

Borttagning av klister och limrester på alla ytor

Att ta bort klister och limrester från olika material kan vara en utmaning, men med rätt produkter blir det enkelt. Vårt sortiment innehåller specialformulerade produkter som effektivt löser upp och tar bort lim och klister från trä, metall, glas, och många andra ytor. Dessa produkter är designade för att vara skonsamma mot underlaget samtidigt som de snabbt och effektivt tar bort oönskade rester, vilket gör dem till ett idealiskt val för både professionella användare och gör-det-själv-projekt.

 

Färgborttagning för flerlagersmålning

När det gäller att avlägsna flera lager av färg och lack, oavsett om det är på trä, metall, glas, sten eller mur, har vi lösningen. Våra färgborttagningsprodukter är utformade för att effektivt tränga igenom och mjuka upp gamla färglager, vilket gör att du får en helt ren träyta fri från gammal färg eller lack. De är perfekta för restaureringsprojekt där du vill återställa ytor till sitt ursprungliga skick, eller för att förbereda ytor för en ny målning.

 

Visste du att..

Mångsidighet: Våra produkter kan användas på en mängd olika ytor, inklusive trä, metall, glas, sten och mur.

Skonsamma och effektiva: De är utformade för att vara skonsamma mot underlaget samtidigt som de effektivt tar bort gammal färg och limrester.

Användarvänliga: Produkterna är enkla att använda och kräver minimal förberedelse.

Miljövänliga alternativ: Vi erbjuder produkter som är säkra för användaren och miljön, utan att kompromissa med effektiviteten.

Idealiska för restaurering: Perfekta för att återställa äldre föremål och ytor till deras ursprungliga skick.