VISAR 1-12 (78)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Badex

Badex hos Lasses i Ryd – Din partner för badrumsinredning

 Badex representerar innovation och kvalitet inom badrumsinredning och -utrustning, med rötter som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet. Deras passion för design och funktionalitet har positionerat dem som en föredragen leverantör för dem som söker det där lilla extra för sitt badrum, nu tillgängliga via Lasses i Ryd.

 Som ett ledande namn inom badrumsbranschen är Badex synonymt med hållbarhet och stil. Deras kollektion hos Lasses i Ryd – från eleganta badkar och duschlösningar till stilrena badrumsmöbler och tillbehör – är noggrant utvald för att garantera att ditt badrumsprojekt överträffar förväntningarna.

 Det som distingerar Badex är deras kompromisslösa inställning till kvalitet och design, till priser som gör stil och lyx tillgängligt för alla. Varför välja mellan estetik och ekonomi när du kan få det bästa av båda världar med Badex? Deras produkter är designade för att omvandla ditt badrum till en plats för avkoppling och njutning, utan att offra varken kvalitet eller budget.

 Med Badex och Lasses i Ryd blir din vision om det perfekta badrummet verklighet. Deras dedikation till kvalitet och design säkerställer att varje detalj bidrar till en harmonisk och inbjudande atmosfär. Utforska deras sortiment idag och upplev hur lyx och prisvärdhet kan förenas, för ett badrum utöver det vanliga