VISAR 1-36 (2429)1 2 3 ... 68 Sista 100 per sida

Tapeter

Lasses i Ryd har mer än 2 500 tapeter som du kan välja mellan. Bläddra i det breda utbudet online och välj mellan tapeter från olika tillverkare, allt från enfärgade till detaljrika med mönster.

Självklart säljer vi också tillbehör för att du ska kunna tapetsera själv. Du vet väl om att vi alltid bjuder på frakten när du bestämmer dig för att köpa tapet och dessutom automatiskt ger en rabatt på 10 %.

Stort utbud av tapeter

Att göra om och förnya hemma är något många gör med jämna mellanrum. En ny tapet kan ge en helt ny känsla i ett rum. Det kan bli ljusare, mysigare, mer harmoniskt eller något annat som du är ute efter. Här finns ett stort sortiment tapeter för alla smaker i både modern och gammaldags stil. Vi säljer tapeter från många välkända varumärken som tillverkar tapeter av hög kvalitet. Välj ditt favorit varumärke eller upptäck nya varumärken till kommande projekt.

Enfärgade tapeter

Enfärgade tapeter kan ge ett avslappnat intryck och det är lätt att kombinera med färgglad inredning med mycket mönster. Möbler, gardiner och andra detaljer är lätt att passa in. Det finns enfärgade tapeter för alla rumstyper – från ljusa till mörka.

Mönstrade tapeter

Det finns många olika mönster att välja mellan. En mönstrad tapet kan ge rummet lite mer karaktär och det är enkelt att välja en personlig favorit. Klassiska mönster, mönster av blommor, växter eller fantasifulla mönster är några exempel på vad du hittar bland billiga tapeter online.

Fototapeter

Passar bra att sätta upp på en vägg eller en del av en väg. Låt naturen flytta in i rummet eller välj en tecknad fototapet som är fantasifull. Det finns mysiga fototapeter till barnrummet och mer softistikerade alternativ för de vuxna rummen.

Barntapeter

Skapa ett vackert barnrum med söta tapeter. Här finns det tapeter för alla små äventyrare, oavsett om de brinner för luftballonger eller enhörningar. Låt barnrummet bli vackert och trivsamt med tapeter av hög kvalitet.

Bårder

Väljer du enfärgade tapeter går det att använda sig av bårder för att ge lite mer liv och mönster. Det finns bårder i olika tjocklekar och färger för att passa i alla rum.

Tillbehör

Tapetlim, renoveringsduk och mycket mer är några av de tillbehör som kan behövas för att lyckas med tapetseringen. Lasses i Ryd har ett varierat utbud av tillbehör för att hjälpa dig lyckas med renoveringen i alla rum.