VISAR 1-28 (110)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Inomhusfärg

Låt insidan av fastigheten få nytt liv med vacker inomhusfärg till alla ytskikt. Prisvärd inomhusfärg av hög kvalitet med varierande glans och matthet beroende på rum som den ska appliceras i. Måla om från golv till tak och skapa en helt ny känsla. Lasses i Ryd har ett stort sortiment av målarfärg för inomhusbruk.

Färg till väggar och tak inomhus

Alla ytor utsätts med slitage med tiden vilket kan påverka dess funktion. Inför valet av färg är utgångspunkten materialet som ska målas och om färgen bör ha mycket glans eller vara matt. Färg till tak inomhus har vanligtvis en matt färg för att inte reflektera ljuset. Väggfärg inomhus har en högre glans för att enkelt kunna torkas av med en fuktig trasa.

Kvalitativ målarfärg inomhus

Bra grundfärg inomhus sätter standarden för resten av arbetet. Kombination av olika färger och glans skapar spännande effekter. Det finns en inomhusfärg för varje tillfälle som fortsätter att bibehålla en yta år efter år. Elegant färg till golv, väggar och tak inomhus med en imponerande täckförmåga. I utbudet finns det både de senaste färgtrenderna lika väl som klassiska val som fungerar i alla hem. Alltid ett uppdaterat urval av färger till varje inomhusyta som behöver målas.