VISAR 1-48 (56)1 2 Sista 100 per sida

Kakel & klinker

REGIONENS MEST VÄLSORTERADE KAKEL & GOLV AVDELNING

Lasses i Ryd har ett stort utbud av kakel och klinker för alla projekt. Här finns klinker till både inom- och utomhusbruk, kakel till badrummet och mycket mer.

Vi säljer produkter från de ledande tillverkarna som svenska Dekora och spanska Vives & Grespania – allt för att ge dig det bredaste utbudet av kvalitetsprodukter.

Mer om kakel och klinker

Vad är skillnaden mellan kakel och klinker? Det korta svaret är att de tillverkas för att användas på olika ytor. Kakel är anpassad för att monteras på väggar och klinker på golvet. Klinker plattor inom- och utomhus tål en annan typ av belastning.
Att använda sig av kakel och klinker kommer med många fördelar som:

- Håller sig fräscht under många år
- Lätt att hålla rent
- Tåligt material
- Det finns otroligt mycket att välja på

Kakel

Genom att köpa in stora volymer kan vi sälja billigt kakel online. Kakel är populärt att använda på väggen i badrummet eller ovanför diskbänken i köket. Kakel finns både enfärgat och mönstrat. Håll det enhetligt eller blanda och skapa mönster efter väggarna.

Klinker

Klinker används på golvet och kan användas i badrummet, hallen eller utomhus. Materialet är lätt att hålla rent från smuts om det blir avtryck från smutsiga skor och liknande. Ett golv av klinker kan kombineras med kakel på väggarna, tapet eller annat material. Det är lätt att anpassa och matcha ihop med övriga material.

 

Marockanskt kakel och klinker

Marockanskt kakel kommer med det framträdande mönster som ursprungligen kommer från mellanöstern. Mönstret är ofta väldigt detaljrikt och i många klara färger. Det går att använda några enstaka plattor Marockanskt kakel på väggen om du vill blanda med något enfärgat.


Natursten

Önskar du få en känsla av naturen går det att använda natursten både till golv och vägg. Det ger en rustik och genuin känsla som fungerar lika bra i uterummet som i köket.


Välja rätt plattor

Att köpa billigt klinker och kakel online är lätt, men vad ska du egentligen välja? Det finns ett enormt utbud och det viktigaste är att du blir nöjd med slutresultatet. Några goda råd på vägen till rätt val är att utgå ifrån rummets storlek och form. Stora plattor på golvet i ett litet rum kan skapa känslan av ett större rum. Likaså kan rektangulära plattor ge känslan av ett bredare och längre rum.
Önskar du få tips och råd i valet av kakel är du alltid välkommen att kontakta oss på Lasses i Ryd!