Bets & Lasyr inomhus

Låt träytor inomhus få ett nytt utseende med bets och lasyr. Golv, panel och möbler är några exempel som kan målas. Ett bra alternativ för att lyfta fram de vackra och unika detaljerna i träets material. Lasses i Ryds har ett varierat utbud av lasyrfärg online av hög kvalitet.

Stort sortiment med betsfärg

Bets framhäver träets ådring och har minimalt med färgpigment då den tränger in på djupet. Till obehandlat trä används vattenbaserad bets och behandlad trä bearbetas med oljebaserad bets. Vid användning av vattenbaserad bets ska ytan efterbehandlas med lack så att inte betsen löser upp vid kontakt med vatten. Innan bets kan strykas på är det viktigt att rengöra ytan och säkerställa att det är helt torrt. Finns i olika nyanser som kan skapa önskad effekt.

Lasyrfärg online

Lasyr lägger sig som en hinna ovanpå trä och innehåller betydligt mer färgpigment. Den unika karaktären i trä kommer fortfarande att träda fram men mindre än med betsfärg. Lasyrfärg för inomhusbruk kan mer liknas som en genomskinlig färg som finns i klassiska färger som exempelvis vit. Finns det färg på befintlig yta som ska målas med täcklasyr behöver den gamla färgen slipas bort innan den nya kan appliceras