Puts & Murfärg

Till en fasad med puts eller en yta med betong inomhus krävs anpassad färg som fäster på den ytan. Att måla på betong innebär också att bygga skydda och minska risken för att sprickor uppstår i putsen. Lasses i Ryd har ett varierat sortiment av bra produkter från välkända tillverkare.

Måla på betong

Innan färg appliceras är det viktigt att gå igenom ytan så att den är både hel och ren. Börja med att borsta av ytan så det inte finns smuts kvar som hindrar färgen från att täcka ytan. Betongfärg hjälper till att förebygga flagning och är helt smutsavvisande. Det betyder även att den skyddar från att vatten tränger in i den porösa ytan och orsakar bestående skador.

Stort sortiment av putsfärg

Måla på tegel, cement, ny gjutning eller de befintliga ytorna för ett behagligt och perfekt resultat som är heltäckande. Finns i alla tänkbara kulörer och lämnar en matt yta efter sig. Husgrunden är ett bra exempel på viktig del av fastigheten som behöver vårdas på bästa sätt. Ny färg ger ett estetiskt vackert resultat och ett skydd som under många år står emot vädrets makter. Betong- och putsfärg kan användas till både målade och omålade ytor.